Bästa Studsmattan 2019 Bäst i test

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lekmer.se & Traningspartner.se

En studsmatta är en utmärkt leksak för ett barn, inte minst behöver man konstant använda musklerna och röra på sig samtidigt som man har det riktigt roligt.

Har ni placerat studsmattan utomhus så får man även en hel del frisk luft, något som vi alla vet minskar i och med allt sittande framför alla elektroniska skärmar.

Det man behöver vara riktigt noga med när man installerar en studsmatta är att följa instruktionerna och anvisningarna. I detta test har vi samlat de allra bästa studsmattorna på marknaden för att ert val ska bli lite enklare.

Bästa Studsmattan 2019 Bäst i test

 

1. North Adventurer Oval Studsmatta

1-bästa-studsmattan

Den här studsmattan är ett utmärkt premiumalternativ för den kräsna. Designen är skapad i en oval form för en optimal säkerhetsaspekt. Med denna studsmatta kommer barnet även uppleva en mjuk och härlig studs, vilket inte alltid är fallet för studsmattor. Vissa har en mer hård studs som trampoliner för att kunna hoppa så högt som möjligt. Denna är en stor favorit bland speciellt yngre barn då de känner sig trygga att hoppa runt i denna studsmatta. Med en oval form är det enkelt att placera denna studsmatta på trädgården och det är även en utmärkt form för barnen som hoppar då man utföra flera olika akrobatiska hopp. Skyddsnätet på studsmattan böjer sig utåt för att man ska få en luftig känsla inuti.

 

2. Berg Champion Studsmatta

2-berg-studsmatta

Denna modell från Berg är en riktigt lyxig och påkostad model som passar de allra mest avancerade användarna. Berg har tänkt på allt när man tagit fram denna studsmatta för att göra den så bra som möjligt. Med denna studsmatta gräver du ner den i marken vilket gör den till en säker, slittålig och robust studsmatta. Med ett riktigt stabilt skyddsnät kommer både barn och vuxna känna sig säkra.

 

 

3. JumpMaster 4.3 Meter

3-JumpMaster-Studsmatta

Jumpmaster är en modell till ett riktigt bra och billigt pris och är definitivt en av de mer prisvärda studsmattorna på marknaden. Kantskyddet är extra tjockt för att täcka alla fjädrarna på sidorna, något som man annars lätt kan skada sig i. Fjädrarna är gjorda i ett PVC material för att skydda mot väder och vind. Glöm ej att montera skyddsnätet, det fäster man vid kanten av hoppduken och har även en självstängande ingång.

 

4. Salta Premium

4-Studsmatta-Premium Salta

Denna modell i hög kvalité och snygg svart design. Med denna produkt kan ditt barn både leka och träna upp muskler samtidigt. Ett säkerhetsnät ingår och garantin är följande: Ställning 3 år, studsmatta och säkerhetsnät 2 år och fjädrarna har en garanti på 1 år.

 

Så väljer du den bästa studsmattan 2019

 

Köp kvalité före kvantitet när det gäller studsmattor

Det första vi vill rekommendera är att satsa på kvalité. De billigare studsmattorna som erbjuds på diverse butiker är just billiga pga att man tummat på kvalitén i många fall. De kan till exempel vara lättare än motsvarande dyrare studsmattor vilket gör att de inte är lika stabila. De kan lätt rosta i metall skarvarna och i många fall så studsar man helt enkelt sämre.

 

Säkerhet för studsmattan

När ni ska köpa prylar till era barn gäller det att tänka på säkerheten först. Visst de flesta barnleksaker är inte riskfyllda men när det gäller en studsmatta kan det vara så mycket som går fel om du köper en dålig produkt och ditt barn kan skada sig rejält om olyckan är framme.

 

Välj rätt storlek på studsmattan

Generellt är tipset att först kolla hur mycket plats ni faktiskt har för en studsmatta utomhus. För att följa säkerhetsföreskrifterna är det viktigt även att gräsytan är plan och att det är fritt med utrymme runt om studsmattan. Desto större studsmatta desto roligare upplevelse på studsmattan så det slutgiltiga tipset är att försök köpa en så stor studsmatta som möjligt.

[kkstarratings]

Recensera vår produktrecension

Klicka på en stjärna för att sätta ett betyg

Genomsnittligt betyg / 5. Vote count:

Lämna en kommentar