Bästa Studsmattan 2020 – Bäst i test

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lekmer.se & Traningspartner.se

En studsmatta är en utmärkt leksak för ett barn, inte minst behöver man konstant använda musklerna och röra på sig samtidigt som man har det riktigt roligt.

Har ni placerat studsmattan utomhus så får man även en hel del frisk luft, något som vi alla vet minskar i och med allt sittande framför alla elektroniska skärmar.

Det man behöver vara riktigt noga med när man installerar en studsmatta är att följa instruktionerna och anvisningarna. I detta test har vi samlat de allra bästa studsmattorna på marknaden för att ert val ska bli lite enklare.

Så väljer du den bästa studsmattan

Köp kvalité före kvantitet när det gäller studsmattor

Det första vi vill rekommendera är att satsa på kvalité. De billigare studsmattorna som erbjuds på diverse butiker är just billiga pga att man tummat på kvalitén i många fall. De kan till exempel vara lättare än motsvarande dyrare studsmattor vilket gör att de inte är lika stabila. De kan lätt rosta i metall skarvarna och i många fall så studsar man helt enkelt sämre.

Säkerhet för studsmattan

När ni ska köpa prylar till era barn gäller det att tänka på säkerheten först. Visst de flesta barnleksaker är inte riskfyllda men när det gäller en studsmatta kan det vara så mycket som går fel om du köper en dålig produkt och ditt barn kan skada sig rejält om olyckan är framme.

Välj rätt storlek på studsmattan

Generellt är tipset att först kolla hur mycket plats ni faktiskt har för en studsmatta utomhus. För att följa säkerhetsföreskrifterna är det viktigt även att gräsytan är plan och att det är fritt med utrymme runt om studsmattan. Desto större studsmatta desto roligare upplevelse på studsmattan så det slutgiltiga tipset är att försök köpa en så stor studsmatta som möjligt.

4.5/5 (2 Reviews)