Bästa Flaskvärmaren 2020 – Bäst i test

Flaskvärmare är en utmärkt produkt för att förenkla själva matningen till din bebis. Tack vare att flaskan eller till och med barnmaten som vissa flaskvärmare kan värma har en jämn temperatur under uppvärmning skapas det inga heta partier.

Det går även riktigt snabbt och smidigt att få till en perfekt temperatur på maten. Flaskvärmaren kommer väl till pass i flera olika situationer, den är flexibel och enkel att ta med sig och i andra stunder är den utmärkt om det är långt till köket och du vill värma maten på natten utan att behöva springa runt i huset.

I detta test har vi samlat marknadens bästa flaskvärmare för att valet ska bli enklare för dig att hitta en produkt för just er.

Snabbt svar: 5 Bästa Flaskvärmarna 2020

  1. Philips Avent Flaskvärmare Gentle
  2. Bababing HtPoc Flaskvärmare
  3. Babymoov Flaskvärmare
  4. Diono Flaskvärmare
  5. Tommee Tippee Elektrisk Flaskvärmare

Bästa Flaskvärmaren 2020: Bäst i test

1. Philips Avent Gentle

1. Bästa flaskvärmaren bäst i test

 

Med Philips Avents flaskvärmare kan du värma nappflaskan vart som helst och samtidigt bevara alla härliga näringsämnen. På flaskvärmaren hittar du även en förloppsindikator som visar när mjölken är redo att servera. Den är även byggd med en automatisk varmhållning och avstängning och håller mjölken varm i 20 minuter innan den stänger av sig själv.

2. Bababing HtPoc Flaskvärmare

2. Bababing HtPoc Flaskvärmare

 

Denna flaskvärmare heter HotPoc och har skapats av företaget Babaing. På 10 minuter har denna flaska värmt innehållet till 33 grader på 10 minuter och är en perfekt pryl att ta med sig oavsett situation, till exempel till resan eller bara hem till ett par vänner. För att använda flaskan stoppar du ner nappflaskan i fodralet, tryck sedan på “click & go” och sedan kommer måltiden vara klar på 10 minuter.

3. Babymoov Flaskvärmare

3. Babymoov Flaskvärmare

 

Babymoov är utvecklad för att både kunna värma nappflaskor och barnmatsburkar. Den är extremt användbar då den kan värma alla typer av nappflaskor, till och med de som är gjorda i silikon. Enligt tillverkaren tar det ungefär 3 minuter och 30 sekunder att värma en flaska med 240 ml innehåll och ungefär 4 minuter för en barnmatsburk. När maten är klar kommer värmaren stänga av sig själv automatiskt och även visa ett visuellt alarm.

4. Diono Flaskvärmare

4. Diono Flaskvärmare

 

Med Dionos Warm ’n’ Go har du investerat i en utmärkt värmare som fungerar att ha med till resan i bilden för att snabbt och enkelt kunna värma upp vällingflaskor eller burkmat. Den är utvecklad med ett isolerande material som kan forma sig runt allt sorters flaskor. Genom att endast koppla in Warm n go till ett uttag i bilen kan du värma innehållet på enbart ett få minuter. Notera att en flaska ej ingår när du handlar produkten.

5. Tommee Tippee Elektrisk Flaskvärmare

5. Tommee Tippee Elektrisk Flaskvärmare

 

Tommee Tippee har lanserat en flaskvärmare med en elektrisk termostat som vi upplever är riktigt enkel att använda. Den passar de flesta nappflaskorna du hittar på marknaden och tack vare den inbyggda termostaten kan du värma maten till en korrekt temperatur. Den är både snabb, säker och enkel att använda och värmer upp din mat på ungefär 4 minuter.

 

Så väljer du den bästa flaskvärmaren

 

Flaskvärmaren är ett utmärkt alternativ för att värma mjölk eller till och med barnmat snabbt och effektivt till en perfekt temperatur. Här går vi igenom lite ytterligare tips kring just hur du förbereder maten till de yngsta i hemmet.

Tips för en säker flaskmatning

  • Om du köpt en ny nappflaska ska du börja med att rengöra själva flasknappen. Lägg ner den i kokande vatten i ungefär 5 minuter. Detta skiljer sig självklart mellan olika tillverkare, de lite lyxigare flaskorna behöver man inte alltid göra denna procedur men då brukar de även vara tydliga med att berätta att ni ej behöver göra detta i anvisningen.
  • Innan matningen ska du rengöra alla delar som ingår för att ta bort diverse bakterier. Det går ju självklart bra att rengöra/sterilisera direkt efter matningen också och är att föredra då ingen lukt fastnar.
  • Tvätta även händerna noggrant innan du börjar med matningen.
  • Undvik att värma mjölk och mat i mikrovågsugn då det kan skapas ojämna ytor där maten blir riktigt varm och bebisen bränner sig. Vi rekommenderar istället en flaskvärmare som håller en jämn temperatur.
  • Så fort du märker att flaskan eller dess flasknappar är skadade eller att slitage uppkommit bör du överväga att skaffa en ny flaska. Det är även rekommenderat att byta napp efter ungefär 3 månader.
5/5 (1 Review)