Bästa Trehjulingen 2019 Bäst i test

Trehjuling är en populär favorit bland små barn, det är både en underbar leksak samt ett bra sätt för barnet att öva motoriken och balansen för att lära sig ta sig framåt snabbt och effektivt. Ett av de första fordonen ett barn använder är trehjulingen, och med en hjälm och knäskydd kommer ditt barn vara på väg att lära sig cykla på en barncykel på nolltid.

Det finns en mängd trehjulingar på marknaden idag så i detta test har vi helt enkelt sammanställt de bästa trehjulingarna för ditt barn. Vi har samlat slitstarka produkter från populära företag som Stiga och Smoby som skapat trehjulingar av högsta kvalité.

 

Bästa Trehjulingen 2019 Bäst i test

 

1. Nordic Hoj Trehjuling

1 Bästa trehjulingen

Detta är en svenskdesignad modell i hög kvalité med hela 5 års garanti. Den är utrustad med tysta hjul och framhjulet är ett äkta frihjul. Sadeln kan justeras i fyra olika lägen baserat på barnets längd.

 

2. Be Move Trehjuling

2 Be Move Trehjuling

En populär modell med en bra ergonomisk design för att passa de yngre. Denna trehjuling passar barn från 15 månader och är utrustat med ett bälte för en ökad säkerhet. Skjutstången är justerbar och avtagbar.

 

3. Trehjuling Baby Ballade II

3 Trehjuling Baby Ballade II

Ta med ditt barn på långpromenad med denna trehjulingen. Den har ett handtag som liknar det du hittar på barnvagnen för att du enkelt ska kunna skjutsa trehjulingen under längre färder. Handtaget är även placerat högre upp än i normala fall för att du inte ska få ont i ryggen under promenaden. Med denna trehjuling har man tänkt på det mesta, till och med ett soltak för att skydda när det är mycket sol ute.

 

4. Winther – Klassisk Design

4 Winther Klassisk Design

Klassisk design från Winther och är en dansk designikon. Trehjulingen är utrustad med en kraftig stålram och ett bekvämt säte som är justerbart. Däcken är breda och slitstarka och är gjorda i TRP-gummi. Flaket baktill är även tippbart som även låses till vid ursprungsläget så att de inte tippar okontrollerat. Denna trehjuling passar barn från ca 2 år.

 

5. PUKY – CAT1S Trehjuling

5 PUKY CAT1S Trehuling

Puky Cat 1S är gjord i metall och utrustad med ett tippflak. Den är även utrustad med ett frihjul och låsbar styrning så att cykeln kör dit du vill. Trehjulingen passar barn från 2 år och uppåt.

 

Så väljer du den bästa trehjulingen 2019

 

Flera föräldrar köper en trehjuling när barnet är mellan 2 och 3 år. De bästa trehjulingar är extremt roliga leksaker för de små barnen, men de hjälper även småbarn med balans och motorik. Tänk på detta när du ska handla en trehjuling.

 

Säkerhet med en trehjuling

Leta efter en trehjuling som är gjord av robusta material som metall istället för plast. Titta även på styrningen för att se till att den inte kan skada ditt barn om den faller över styret. Och glöm inte att utrusta ditt barn med en cykelhjälm för att skydda barnets huvud mot skador.


Trehjulingens storlek

Ditt barn har kanske blivit förälskad vid en specifik modell ni hittat, men kan hen nå styret och pedalerna? Är trehjulingen för stor blir det svårt att använda leksaken, vilket betyder att det inte är så kul! Se till att den passar ditt lilla barn så hen kan köra den idag, inte om sex månader.

Lämna en kommentar